O Restoranu

O NAMA

Prvog septembra 2021. Banjica otvara vrata za sve posetioce istančanog ukusa i uživaoce najrazličitijih aroma i mirisa. Koncept zamišljen kao konjak i dobra cigara. Jedan od retkih restorana koji je prepoznatljiv po opuštenoj atmosferi, kvalitetnoj kafi, izvrsnoj hrani i najvažnije, po uvek prijatnom i ljubaznom osoblju. Ideja koja se krije iza imena lokala postala je jasna svima. Ovaj restoran vam maksimalno omogućava da zaboravite na sve vaše probleme i opustite se u savremenom, modernom ambijentu.

Pronađite inspiraciju u našoj karti pića, prepustite se prijatnoj muzici i dozvolite da Maksimum bude mesto vaših novih susreta. U Maksimumu svako nađe svoju šolju čaja, čašu vina, piva, viskija ili konjaka. Mi verujemo da nikada ne treba suditi onome ko popije čašu više, zapali cigaru, pojede dezert više, ko igra uz muziku koji drugi možda ne čuju, ali ni onome ko sam sedi i uživa.

Na pravom ste mestu jer Maksimum sa zadovoljstvom očekuje sve prijatelje kuće sa željom da svojom vrhunskom ponudom omogući radost življenja i uživanja u trenutku. U Maksimumu važi jedno pravilo. Ovde sede ljudi koji su došli da se provedu, iskuse gastronomske specijalitete po svetskim standardima i nadahnu sva svoja čula. Dobro nam došli!

REZERVACIJA